Våre tatovører

H.O.P Oslo

Trond
Tatovør

Trond er eier av House of Pain Oslo og har tatovert i 10 år. Old school-stilen har en spesiell plass i hjertet hans, men han gjør omtrent alle stiler du kan tenke deg. Trond har alltid et smil på lur og er full av gode historier. Det er viktig for han at alle kunder føler seg trygge og ivaretatt. 

Rino
Tatovør

Rino startet som lærling hos oss i 2021. Han har jobbet med diverse grafisk design i over 10 år. Rino ble ferdig som lærling våren 2023. Han liker å lage custom motiv og har en cartoony strek. 

Yasna
Shop Manager og lærling

Yasna startet som lærling hos oss våren 2022. Vi er glade for å ha henne hos oss og gleder masse oss til å følge henne videre! Vi har alltid lavere priser på tatoveringer gjort av lærlinger.

Thea
Lærling (For tiden hjemmeværende)

Thea er for tiden hjemmeværende på ubestemt tid. Thea startet som lærling hos oss i 2020. Hun spesialiserer seg på skrift, men gjør også andre stiler. Thea er pliktoppfyllende, perfeksjonist og elsker musikk. Hun bidrar også på våre sosiale medier! Vi gleder oss til å følge hennes utvikling fremover.

H.O.P Fredrikstad

Jakub
Tatovør

Jakub har en bachelor i fine arts og har jobbet hos House of Pain siden 2009. Han har tatovert helt siden 1996. Stilene Jakub liker best å jobbe med er black and grey, realisme (både black and grey og farger), classical painting reproductions og japansk stil. Han kan også tatovere med Tebori handpoking style og elsker frihånd-prosjekter.

Linn Charlotte
Tatovør

Linn Charlotte startet som lærling hos oss i 2018 og har blitt en dyktig tatovør. Hun gjør de fleste stiler og har blitt veldig dyktig i løpet av tiden hun har jobbet hos oss. Linn har en ekstra kjærlighet for blomster, og ønsker å jobbe mer med farger fremover.

Kristoffer
Tatovør

Kristoffer flyttet fra Kongsvinger til Kråkerøy for å oppnå drømmen sin; å bli tatovør. Han er lærling hos oss og det er vi glad for. Kristoffer legger all sin energi og kreativitet i hver eneste linje. Stilene han liker best er neo traditional, american traditional og blackwork/dotwork.

Rebekka
Lærling

Rebekka startet som lærling hos oss i 2020. Hun synes det er gøy å finne ut av hvilke stiler hun liker best, og det er noe vi er sikre på at kommer med tiden! Vi gleder oss til å følge henne videre og hun viser allerede at hun er veldig dyktig.

Book din time i dag

Få en time hos en av våre flinke artister!